• Happy Soul Academy

  Awaken your inner guide...

 • Soul Reader course

  This course will be given in Dutch. If you are interested to follow this course in English, please contact me.

   

  Een Soul Reading is een gelegenheid om heel bewust je ziel te ervaren.
  De ziel is dat deel van jou die ¨weet¨ voorbij aan angsten, zorgen, beperkende patronen, overtuigingen en illusie! In een Reading ontvang je als het ware een boodschap van je ziel over waar je staat in je leven, waar ga je naar toe en zijn er nog obstakels? Verder komen vaak je unieke kwaliteiten naar voren en is het een hele diepe bevestiging van wie je werkelijke bent. Het geeft veel helderheid en erkenning! Sommige mensen willen een Soul Reading één of twee keer per jaar als korte update over het pad dat ze volgen. Voor anderen is een Reading een uitkomst op periodes van grote veranderingen.

   

  Opleiding Soul Reader

   

  In de opleiding Soul Reading leer je hoe je energie kunt lezen van mensen, organisaties en situaties.

  Deze opleiding is vooral geschikt voor therapeuten, ben je geen therapeut maar heb je toch interesse om te leren hoe je energie kunt lezen, dan is deze opleiding misschien ook geschikt voor jou.

  In de opleiding leer je onder andere:
  -het lezen van de gronding en de chakras
  -het loslaten van oude overtuigingen en het reinigen van het energiesysteem
  -terughalen van ¨verloren¨ energie
  -het losmaken van energetische koorden

  -de familielijn lezen en reinigen
  -het lezen van situaties en organisaties
  -het lezen van het levensdoel
  -contact maken met gidsen

   

  Wat wil er nou echt gezien worden? Wat ligt er ten grondslag aan dat wat zich voordoet?
  Dit is de rode draad tijdens de opleiding.


  Naast de cursus avond, oefen je iedere week met minimaal één medestudent en er worden gasten uitgenodigd tijdens de lessen.

   

  16 lessen, cursus start op woensdag 30 januari 2019 om 20.00 uur via Skype

  Investering 595€ excl. btw. Betaling kan in 2 termijnen.

   

  Wil je graag meer info? Neem gerust contact met me op.

  Ervaringen van een aantal studenten:

   

  Vicky begeleidt op een prettige manier, waarin je je gezien en erkend voelt. Ze is zeer kundig, waardoor ze goed kan inspringen op dat wat er speelt.
  De cursus bij Vicky heeft me in contact gebracht met mijn talent, wie ik echt ben.

  Het heeft een einde gemaakt aan mijn eeuwige vraagstuk; ‘wat wil ik met mijn leven?’. Nu rest nog de vraag ‘Hoe dan?’, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat ook wel helder wordt.
  Tijdens deze cursus heb ik eindelijk geleerd hoe te gronden, en is mijn aardebinding enorm versterkt. Iets wat me eerder maar niet wilde lukken, ondanks de vele cursussen die ik eerder volgde. Door te leren vertrouwen op mijn intuïtie en te leren hoe ik helder kan ‘zien’ (ergens wist ik altijd al dat ik dat kon, ik wist alleen niet hoe), ervaar ik nu meer rust, innerlijke kracht en vertrouwen. Daarnaast heb ik mooie vriendschappen eraan overgehouden met de andere cursisten.

  Juliette

   

  Ik heb de cursus als heel waardevol ervaren. Ik wist van te voren niet goed wat ik kon verwachten en ik vond het zo goed hoe het werd uitgelegd en ik voelde ook echt dat jij vicky ons het vetrouwen gaf dat we dit gewoon konden. Dat vond ik vooral heel mooi om te voelen dat het dus echt oefenen is, niets is gek en alles mag er zijn en dit maakt de cursus dus nog leuker om te doen, want het is dus echt een ontdekingsreis . Niet alleen in jezelf maar ook met de andere cursisten en dat er echt een veilige en vertrouwde sfeer is gecreeerd en dat via skype. mooie ervaring hoor.

  En hoe belangrijk het toch elke keer weer is om te aarden, dit was voor mij heel goed om te beseffen dat als je echt wil verbinden dat je eerst moet aarden. veel van geleerd en neem daar nu dus elke dag de tijd voor.

  conclusie: topcursus

  abrazo Mieke

   

   

   

  Ik heb de basisopleiding tot soulreader erg inspirerend gevonden en mijn leven is er door verrijkt. Ik heb leren luisteren naar de taal van mijn intuitie. En de taal van mijn onderbewuste of de boodschappen die binnenkomen leren lezen zonder hier zelf invulling aan te geven. Door de oefeningen in het readen en vooral ook de successen in het samen oefenen ben ik meer gaan vertrouwen in mijn intuïtie. Ik heb veel gehad aan de heldere wijze waarop jij deze lessen voor ons hebt neergezet. Zelfs heb ik al voorzichtig enige reading gedaan voor mijn familie waar mooie inzichten uit zijn voortgekomen zowel voor mezelf als de gereade persoon. Ik heb het gevoel om directe toegang tot de oneindige bron van wijsheid die ons allen helpt de juiste keuzes te maken op ons levenspad te hebben.

  Kortom ik ben blij dat ik deze mooie opleiding bij jou heb kunnen volgen. Vicky je bent een stralende ster.

  Nathalie

   

   

  Voor mij was het een eyeopener en verdieping op spiritueel vlak!. De diepe pure connectie met de ander, het vertrouwen dat ik in staat ben een Soul Reading te geven en de inspiratie dat je de ander inzichten mag geven!

  Nalan